ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@cmanolo.com είτε τηλεφωνικώς στο (0030) 2108003374 (Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 17.00) για να του δοθούν οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ :

CMANOLO
ΑΔΑΜΩΝ 42 Α - ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΤΚ 14563
ΤΗΛ: 2108003374

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα

  • δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, λερωμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημιά
  • τα καρτελάκια που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε
  • να υπάρχει η απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.
  • να μην έχουν άλλες οσμές ή άρωμα, πέραν της φυσικής οσμής των προϊόντων

Αν ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις η CMANOLO υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο επιθυμεί ο πελάτης ή να προβεί σε επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά επιστρέφεται στον πελάτη.

Πριν από κάθε αποστολή γίνεται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος στην εταιρεία μας, σε περίπτωση όμως που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν (δηλαδή το παραλάβετε με κάποια φθορά που δεν έχει προκληθεί από εσάς στη δοκιμή του) τότε η CMANOLO θα σας το αντικαταστήσει με ένα ίδιο ή θα προβεί σε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση όπου έχει εξαντληθεί.

Η CMANOLO δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να συμβεί από φυσιλογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά τη δοκιμή ή την αφαίρεση των ετικετών.


ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 2 ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Σε περίπτωση όπου η αλλαγή αφορά μέγεθος ή χρώμα στον ίδιο κωδικό τότε τα έξοδα καλύπτονται από εμάς για μία αλλαγή. Αν χρειαστείτε και δεύτερη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής των προϊόντων επιβαρύνουν εσάς.
  • Σε περίπτωση όπου υπάρξει κάποιο ελαττωματικό προϊόν τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν εμάς.
  • Σε περίπτωση όπου για προσωπικούς λόγους θέλετε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο ρούχο, τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής επιβαρύνουν εσάς.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα της πρώτης αποστολής καθώς και τα έξοδα της επιστροφής, θα αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό.


Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός 14 ημερών σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

×
CMANOLO LOGO